Termeni si condiții

Introducere Termeni si Conditii

Termenii si conditiile specificate mai jos guverneaza utilizarea serviciului, denumit in continuare “Serviciu”, de catre dumneavoastra prin accesarea domeniul web www.ircon.ro.

IRCON SRL detine dreptul de proprietate asupra website-ul www.ircon.ro, realizat cu scopul de a informa clienţii, partenerii de afaceri şi mass media. Prin accesarea serviciului dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Termenii si Conditiile IRCON SRL.

 

Politica de returnare a produselor

Conform legislatiei in vigoare, dumneavoastra aveti dreptul de a anula comanda efectuata prin intermediul serviciului in termen de 14 zile de la receptionarea produselor, avand obligatia de a trimite in scris o notificare la adresa de email comenzi@ircon.ro. Aceasta decizie nu va implica penalitati si nu va necesita invocarea unui motiv. IRCON SRL are obligatia sa returneze in termen de 30 de zile contravaloarea produselor daca aceasta a fost achitata.

Se rambursează doar valoarea produsului, fără taxele de transport.

Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu acesti termeni si condiții și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră

Această politică vizeaza doar persoanele fizice care comandă prin intermediul site-ului www.ircon.ro.

 

Dreptul de proprietate intelectuală și dreptul de marcă

Informatiile puse la dispozitie prin intermediul serviciului, din acesta facand parte numele IRCON SRL, logo-ul IRCON, articolele, fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secvenţele animate sonore sau nu, sunt proprietatea IRCON SRL sau a unor terţi care au autorizat IRCON SRL să le utilizeze. Astfel toate modelele şi lucrările prezentate în acest site sunt protejate în conformitate cu dispoziţiile legale referitoare la dreptul de marcă, dreptul de autor şi drepturile conexe, precum şi la protecţia desenelor şi modelelor industriale.

Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a serviciului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrări şi modele care îl compun, fără a se fi obţinut în prealabil acceptul IRCON SRL, este strict interzisă şi constituie infracţiune care se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

IRCON SRL îşi rezervă dreptul de a modifica informaţiile puse la dispozitie prin intermediul serviciului, inclusiv caracteristicile tehnice şi preţurile produselor, în orice moment, fără preaviz, fără ca modificările să presupună responsabilitatea IRCON SRL, a angajaţilor săi sau a colaboratorilor săi.


Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.ircon.ro necesită o autorizaţie prealabilă în scris de la IRCON SRL. Dacă doriţi să plasaţi un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie de asemenea să obtineti acordul IRCON SRL.

IRCON SRL nu poate fi, în nici un caz, făcut responsabil existența unui hyperlink plecând de la site-ul www.ircon.ro şi nu este responsabil, în nici un fel, privind conţinutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe site-ul de destinatie sau plecând de la acest site.


Limitarea responsabilităţii

Riscul utilizarii serviciului ii revine in totalitate utilizatorului. În nici într-un caz, IRCON SRL, şi nici membrii colectivului său, nu vor putea fi făcuţi responsabili pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui serviciu sau a altor website-uri care sunt legate de el.

Informaţiile privind produse sau servicii, caracteristicile şi preţurile acestora corespund unei definiţii la momentul redactării sau actualizării lor. Drept urmare acestea sunt oferite cu titlu informativ şi deci nu sunt şi nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor şi serviciilor oferite de IRCON SRL, sau de membrii colevtivului său. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la produsele disponibile prin intermediul serviciului poate face obiectul unor restricţii legislative. Trebuie deci să vă asiguraţi că legea ţării de unde se stabileşte conectarea vă autorizează să accesaţi serviciul.


Drept aplicabil

Acesti Termeni si Condiții se supun dreptului intern român. Limba Termenilor si Condițiilor este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.


Actualizarea Termenilor si Condițiilor

IRCON SRL îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment accesul la serviciu precum şi Termenii si Conditiile ce il guverneaza. Aceste modificări şi actualizări se impun utilizatorului care are obligația de a verifica aceasta rubrică in mod regulat.

 

 

No Comments

Post a Comment